Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hezky jste to napsala. Karma.

3 0
možnosti

Obávám se že s Vámi nikdo žádnou hru o zločinci Mohamedovi inscenovat chtít nebude. Z jednoho prostého důvodu. Je to totiž životu nebezpečné .. pokud takovou hru napíšete a budete s ní jezdit po Evropě , tak to neskončí několika rozhořčenými lidmi s píštalkami v hledišti a posléze i na jevišti. Skončí to uřezanými hlavami , v lepším případě střelbou. Proto se všichni musulmanů bojí, nejvíce politici .. proto ještě nikde v Evropě nebyl islám postaven mimo zákon. Co je na tom nejsmutnější je to, že nejde jen o musulmany .. Nejvíce škodí extremistické ultralevicové neomarxistické zrůdy, maskující se za naše evropské spoluobčany. Na ty je potřeba ukázat prstem, to jsou ti nejhorší nepřátelé kteří chtějí zničit Evropu.

10 0
možnosti

Nepoužili jenom píšťalky, fyzicky se postavili mezi hlediště a jeviště a bránili hercům hrát. To je ovšem docela jedno. V minulosti rozezlený lid házel na "umělce" rajčata. Kritika celá staletí propírá umělecké chyby a autorské nedostatky. Zkuste si opatřit film Miloše Formana Lid versus Larry Flint a znovu se zamyslete nad problémem. Postoj typu, jsem svobodomyslný liberál, ale ... nesvědčí o stabilitě názoru. Je spousta odporných legálních věcí mnohem horších než divadlo.

3 4
možnosti

Důchodkyně vám sděluje, že svoboda je pouze v člověku samotném. Vše ostatní je o slušnosti a úctě k druhým a kde tyto hodnoty převažují, tam je hodně svobody :-)

7 0
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2662x
Jsem koordinátorkou o.p.s. Celé Česko čte dětem a jako každý správný pohádkář trochu přeháním. Jsem vedoucí žižkovského baru za závěsem Bar Behind the Curtain a každý den si čtu a piju. Především jsem ale dcerou, vnučkou, sestrou, partnerkou, sestřenicí, vlastnicí... a miluji svou rodinu.